Piškotki

Zadnja posodobitev: 23. september 2023

Ta politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Preberite to politiko, da boste razumeli, kakšne vrste piškotkov uporabljamo, ali informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo.

Piškotki običajno ne vsebujejo nobenih informacij, ki bi osebno identificirale uporabnika, vendar lahko osebne informacije, ki jih hranimo o vas, povežemo z informacijami, shranjenimi v piškotkih in pridobljenimi iz njih. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.

V piškotkih, ki jih uporabljamo, ne shranjujemo občutljivih osebnih podatkov, kot so naslovi za pošiljanje, gesla računa, itd.

Razlaga in definicije

Razlaga

Besede, ki imajo začetnico z veliko črko, imajo pomene, opredeljene pod naslednjimi pogoji. Naslednje definicije imajo enak pomen, ne glede na to, ali se pojavijo v ednini ali množini.

Definicije

Za namene te politike piškotkov:

Podjetje (imenovano bodisi “podjetje”, “mi”, “nas” ali “naše” v tej politiki piškotkov) se nanaša na Jadan.si – Kjer se srečata ustvarjalnost in povezanost!. Piškotki pomenijo majhne datoteke, ki jih spletna stran postavi na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebujejo podrobnosti vaše brskalne zgodovine na tej spletni strani med mnogimi uporabami. Spletna stran se nanaša na Jadan.si – Kjer se srečata ustvarjalnost in povezanost!, dosegljivo na naslovu http://www.jadan.si Vi pomeni posameznika, ki dostopa ali uporablja spletno stran, ali podjetje ali katero koli pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa ali uporablja spletno stran, kot je ustrezno. Uporaba piškotkov

Vrsta piškotkov, ki jih uporabljamo

Piškotki so lahko “Trajni” ali “Sejni” piškotki. Trajni piškotki ostanejo na vašem osebnem računalniku ali mobilni napravi, ko greste offline, medtem ko se sejni piškotki izbrišejo, takoj ko zaprete svoj spletni brskalnik.

Za namene, navedene spodaj, uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke:

Nujni / Osnovni piškotki

Vrsta: Sejni piškotki

Upravlja: Mi

Namen: Ti piškotki so bistveni za zagotavljanje storitev, ki so na voljo prek spletne strani, in omogočajo uporabo nekaterih njenih funkcij. Pomagajo pri overjanju uporabnikov in preprečujejo zlorabo uporabniških računov. Brez teh piškotkov storitev, ki ste jih zahtevali, ne moremo zagotoviti, in te piškotke uporabljamo samo za zagotavljanje teh storitev.

Funkcionalni piškotki

Vrsta: Trajni piškotki

Upravlja: Mi

Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo izbire, ki jih naredite pri uporabi spletne strani, na primer vaše podatke za prijavo ali jezikovne nastavitve. Namen teh piškotkov je, da vam omogočijo bolj osebno izkušnjo in se izognete ponovnemu vnose vaših preferenc vsakič, ko uporabljate spletno stran.

Vaše izbire glede piškotkov

Če želite izogniti uporabi piškotkov na spletni strani, najprej morate onemogočiti uporabo piškotkov v vašem brskalniku, nato pa izbrišite piškotke, shranjene v vašem brskalniku, povezane s to spletno stranjo. To možnost lahko uporabite za preprečevanje uporabe piškotkov kadarkoli.

Če ne sprejmete naših piškotkov, morda boste doživeli nekaj nevšečnosti pri uporabi spletne strani in nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Če želite izbrisati piškotke ali navodila vašemu spletnemu brskalniku, kako izbrisati ali zavrniti piškotke, obiščite strani za pomoč vašega spletnega brskalnika.

Za spletni brskalnik Chrome obiščite to stran od Googla: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Za spletni brskalnik Internet Explorer obiščite to stran od Microsofta: http://support.microsoft.com/kb/278835

Za spletni brskalnik Firefox obiščite to stran od Mozille: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Za spletni brskalnik Safari obiščite to stran od Apple

Kontaktirajte nas

Potrebujete spletno stran za vaše podjetje ali hobi?

Kjer se ustvarjalnost sreča s povezovanjem!

Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe!

Kontakt

    Sledi nam

    Copyright © 2006-2023 Jadan.si. All rights reserved.