Pravilnik o zasebnosti

Kakšne informacije zbiramo?

Zbiramo informacije od vas, ko se registrirate na naši spletni strani, naročite na naš novičnik ali izpolnite obrazec.

Pri naročilu ali registraciji na naši spletni strani vas lahko prosimo, da vnesete svoje: ime, e-poštni naslov, naslov za pošiljanje ali telefonsko številko. Lahko pa obiščete našo spletno stran anonimno.

Google kot tretji ponudnik uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na vaši spletni strani. Uporaba piškotka DART omogoča Googlu prikazovanje oglasov uporabnikom na podlagi njihovih obiskov vaših in drugih spletnih mest na internetu. Uporabniki lahko izključijo uporabo piškotka DART tako, da obiščejo pravilnik o zasebnosti oglaševalske mreže Google.

Za kaj uporabljamo vaše informacije?

Katerakoli informacija, ki jo zberemo od vas, se lahko uporabi na enega od naslednjih načinov:

Da prilagodimo vašo izkušnjo (vaše informacije nam pomagajo bolje odzivati se na vaše individualne potrebe) Za izboljšanje naše spletne strani (nenehno si prizadevamo izboljšati naše ponudbe na spletni strani na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas) Za izboljšanje storitev za stranke (vaše informacije nam pomagajo bolje odzivati se na vaše zahteve za storitve in potrebe podpore) Za izvedbo nagradnih iger, promocij, anket ali drugih funkcij na spletnem mestu Za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil E-poštni naslov, ki ga zagotovite, se lahko uporabi za pošiljanje informacij, odgovor na poizvedbe in/ali druge zahteve ali vprašanja.

Kako varujemo vaše informacije?

Uvedemo različne varnostne ukrepe za ohranjanje varnosti vaših osebnih podatkov, ko vnesete, oddate ali dostopate do svojih osebnih podatkov.

Ali uporabljamo piškotke?

Da (Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ali njen ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če to dovolite), ki omogočajo spletni strani ali ponudnikom storitev, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in si zapomnijo določene informacije. Piškotke uporabljamo za razumevanje in shranjevanje vaših preferenc za prihodnje obiske, spremljanje oglasov in sestavljanje agregiranih podatkov o prometu na spletnem mestu ter interakciji s spletnim mestom, da lahko v prihodnosti ponudimo boljše izkušnje na spletnem mestu in orodja.

Ali razkrivamo kakršne koli informacije zunanjim strankam?

Ne prodajamo, ne trgujemo ali drugače ne prenašamo vaših osebno prepoznavnih informacij zunanjim strankam. To ne vključuje zaupanja vrednih tretjih strank, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, izvajanju našega poslovanja ali zagotavljanju storitev vam, pod pogojem, da se te stranke strinjajo, da bodo te informacije obdržale zaupne. Lahko tudi razkrijemo vaše informacije, kadar menimo, da je to primerno za skladnost z zakonom, uveljavljanje pravil naše spletne strani ali zaščito naših ali drugih pravic, premoženja ali varnosti. Vendar pa lahko neosebne informacije o obiskovalcih posredujemo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.

Povezave do tretjih strank

Včasih, po naši presoji, lahko vključimo ali ponudimo izdelke ali storitve tretjih strank na naši spletni strani. Ta spletna mesta tretjih strank imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Zato nimamo odgovornosti ali odgovornosti za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. Kljub temu si prizadevamo za zaščito integritete naše spletne strani in pozdravljamo kakršne koli povratne informacije o teh spletnih mestih.

Spremembe naše politike zasebnosti

Če se odločimo spremeniti našo politiko zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani.

Kako nas kontaktirate

Če imate kakršna koli vprašanja glede te politike zasebnosti, nas lahko kontaktirate.

Kontaktirajte nas

Potrebujete spletno stran za vaše podjetje ali hobi?

Kjer se ustvarjalnost sreča s povezovanjem!

Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe!

Kontakt

    Sledi nam

    Copyright © 2006-2023 Jadan.si. All rights reserved.